Poveste

Conform datelor Ministerului Muncii și Protecției Sociale, în perioada 2009-2015 numărul victimelor violenței domestice s-a dublat. Am ajuns în stuația în care la fiecare 30 de secunde o româncă este bătută. Majoritatea sunt victimele apropiaților și nu depun plângere. Pentru că le este frică pentru viața lor sau pentru viața copiilor lor. Și nu îl părăsesc pe agresor pentru că nu au unde să plece. Iar în comunitățile mici, sate, sau comune, mai duc și povara rușinii de gura lumii. Acesta este contextul în care Asociația Touched România își desfășoară proiectele. Dintre multitudinea de proiecte, menționăm aici doar o parte: găzduiesc mame și copii aflați în dificultate, victime ale violenței domestice, traficului de persoane, sărăciei și excluziunii sociale, oferă alocații lunare de hrană, programe educaționale pentru copii și grup de suport pentru asistentele maternale, consiliere psihologică și juridică femeilor și copiilor vicitme ale violentei domestice, dar și orientare sociala și profesională.

Beneficiarii

Poate vă întrebați cine se bucură de roadele proiectelor Asociației Touched România. Este vorba despre mamele și copiii aflați în situații dificile, victimele violenței domestice, ale sărăciei și ale excluziunii sociale. Selectarea beneficiarilor se face indiferent de locul de proveniență, religie sau etnie. Un statut special în cadrul beneficiarilor îl au cei care vor să facă o schimbare în viața lor, cei care doresc să reușească în viață și să devină persoane independente și productive.

Eroii necunoscuți

Cei care își investesc timpul și energia în proiectele Asociației Touched România sunt, în primul rând, cei 10 specialiști în domeniul social. Ei știu ca dacă educi o mamă, educi de fapt o generație și sunt motivați de rezultatele frumoase și viețile transformate ale copiilor și mamelor pe care le ajută și cu care păstrează legatura de-a lungul timpului, continuând să fie pentru ei familia de care aceștia nu au avut parte. Însă echipa celor 10 specialiști este ajutată și de voluntari, adulți și tineri deopotrivă, oameni cu suflet mare care nu au rămas indiferenți la suferințele prin care trec copiii fără părinți și doresc să aducă un plus de bine în viețile acestor copii. Partenerii lor, firmele și fundațiile, care cred în ceea ce fac și îi sprijină cu fonduri și consiliere, sunt de asemenea niște eroi remarcabili.

DESCOPERĂ CELELALTE PROIECTE

VREI SĂ TE IMPLICI?

Te așteptăm alături de noi să facem mai bine împreună.
Începând cu 09 septembrie 2019, de fiecare dată când îți faci
cumpărăturile la noi, scanează bonul la infochioșc și alege unul dintre
proiectele pe care Profi le susține donând 1.500.000 lei.

Cumpără

Scanează bonul la
Infochioșc

Alege proiectul

Profi dăruiește
1.500.000 lei