Poveste

Privind în urmă spre primăvara existenței, ne cuprinde deseori nostalgia acelor timpuri și vedem copilăria ca o lume a miracolelor, ca un cadou pe care viața ni l-a făcut. Însă nu toți văd la fel copilăria. Zilnic, mii de copii din România se află în spitale, în loc să fie la școală sau la joacă. Medicii se ocupă de tratamentele lor, părinții le sunt copleșiți de griji și copilăria trece pe lângă acești copii lăsând în urmă amintiri pe care mai degrabă le-ar dori uitate. Toți cei care fac parte din proiectul „Și eu am dreptul să mă joc” al Fundației Inocenți sunt alături de copii în spitale, sperând la ziua în care viitorul niciunui copil nu va fi limitat de mediul din care provine ori dizabilitatea avută pentru a-și atinge potențialul maxim.

Beneficiarii

Angajații, colaboratorii și voluntarii implicați în proiectul „Și eu am dreptul să mă joc” al Fundației Inocenți ușurează pe de-o parte activitatea celor care au grijă de copii: medici, asitenți, părinți. Cel mai important însă, implicând copiii în activități terapeutice și recreaționale, terapie prin joc și joacă, activități educaționale (citim, povestim, scriem, învățăm, colorăm etc.) le stimulează dezvoltarea echilibrată. Zilele apăsătoare și plictisitoare petrecute în spital trec astfel mai ușor și mai cu rost.

Eroii necunoscuți

Ai putea să-i împarți pe oamenii care dau viață proiectului „Și eu am dreptul să mă joc” al Fundației Inocenți în: specialişti în îngrijirea copilului mic, animatori socio-educativi, psihologi, psihoterapeuţi, psiho-pedagogi, kinetoterapeuți, pedagogi sociali, educatori, consilieri de tineri sau asistenți sociali, dar dacă e să rămânem sinceri și simpli, asemeni copiilor de care au grijă, ei sunt specialiștii în fapte bune care construiesc împreună o insulă a copilăriei în spitalele din România.

DESCOPERĂ CELELALTE PROIECTE

VREI SĂ TE IMPLICI?

Te așteptăm alături de noi să facem mai bine împreună.
Începând cu 09 septembrie 2019, de fiecare dată când îți faci
cumpărăturile la noi, scanează bonul la infochioșc și alege unul dintre
proiectele pe care Profi le susține donând 1.500.000 lei.

Cumpără

Scanează bonul la
Infochioșc

Alege proiectul

Profi dăruiește
1.500.000 lei